+420 774 675 022 kouc@jakubkunat.cz

Ochrana osobních údajů z kontaktního formuláře

  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Jakubu Kunátovi, se sídlem Bulharská 659, 530 03 Pardubice, IČ: 86988352 (dále jen „Správce“) aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení,
  • název společnosti,
  • e-mail,
  • telefonní číslo.
  1. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení vašeho dotazu nebo poptávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu pravděpodobného trvání vašeho zájmu (maximálně 5 let) nebo po dobu trvání spolupráce.
  2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na kouc@jakubkunat.cz nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • Google Ireland Limited – využíváme balík aplikací Google Suite Apps pro e-maily a kancelářský balík.
  • Wedos Internet a.s. – data z poptávkového formuláře můžeme dočasně uložit na server, abychom dokázali řešit případné problémy s roboty a poštovním serverem.
  • Atlassian Pty Ltd. – pro práci s úkoly a dokumentacemi využíváme software Confluence a Jira od společnosti Atlassian.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  1. Více o zabezpečení dat naleznete na stránce Ochrana soukromí a používání cookies.
  2. Souhlasím s tím, že při odeslání kontaktního formuláře bude spuštěna služba Google reCAPTCHA, která ověří, že nejste robot. Odesláním souhlasíte i se zásadami ochrany soukromísmluvními podmínkami společnosti Google.

Poznámka: Tento souhlas byl adaptován ze vzoru společnosti eLegal advokátní kancelář s.r.o. Vzory této společnosti můžu pouze doporučit.